BURDUR 28 °C
En Düşük 12 °C
En Yüksek 31 °C
Karakter Boyutu :
Liseli gencin dağda cesedi bulundu

Liseli gencin dağda cesedi bulundu

23 Ocak 2012 14:58 PazartesiBurdur'un Ağlasun ilçesinde, on yedi yaşındaki lise öğrencisi avlanmak için gittiği Kır Dağı'nda ölü bulundu.

Burdur Lisesi'nde okuyan lise üçüncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Yusuf Geçer, Ağlasun ilçesine bağlı Mamak beldesinde çobanlık yapan babası Hüseyin Geçer ve annesi Gülsüm'ün yaşadığı çadıra geldi. Babasına ait av tüfeğini alarak avlanmak üzere Kır Dağı'na giden gençten bir daha haber alamayan ailesi jandarma ekiplerine haber verdi. Ancak, şiddetli tipi nedeniyle arama çalışması yapamayan jandarma ekipleri, çalışmalarına sabahleyin başladı.

Ailenin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Mehmet Yusuf Geçer'in cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, gencin ayakkabılarının olmadığı ve tüfeğinin boş olduğu belirlendi. Üzerinde herhangi bir kurşun izine de rastlanmayan Geçer'in cesedi, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Ağlasun Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Geçer'in dağda tipiye yakalanarak donmuş olabileceği belirtildi.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (506) defa okunmuştur.

ETİKETLER

burdur - av - dağ

BURDUR - HABERLERİ